Spring til indhold

Besøg på ambassaden

Læs nedenfor om muligheden for at besøge den danske ambassade i Dublin.

Dublin er en populær destination for danske gymnasieklasser, der skal på studietur. Ambassaden oplever, at der fra gymnasierne er en stor efterspørgsel efter et besøg på Den Kongelige Danske Ambassade i Dublin. Dette vil vi på ambassaden naturligvis gerne være behjælpelige med, og vi har derfor skræddersyet et oplæg, der på ca. 1 time kommer omkring mange af de emner, der er af interesse for gymnasieskolen.

Oplægget giver en generel introduktion til Irland, herunder irsk historie, kultur, politik og økonomi, samt hvad det vil sige at være en dansk ambassade anno 2018. Det er typisk ambassadens praktikanter, der står for at afholde disse oplæg. Besøg på ambassaden er gratis for danske skoleklasser.

Vi anbefaler, at skoleklasser lægger et besøg på ambassaden så tidligt som muligt i deres program for at få mest ud af oplægget.

For mere information eller forespørgsler om booking af oplæg, send da en e-mail til: dubamb@um.dk.

Derudover findes der en facebookgruppe, hvor man som klasse kan henvende sig, hvis man er interesseret i at komme i kontakt med danskere som bor og arbejder i Irland. Gruppen er til for at lave et dansk netværk i Irland, der skal gøre det nemmere at flytte til Irland og møde andre danskere i Irland/Dublin.

Besøg Facebookgruppen Danskere i Irland her.