Gå til indhold

dansker i irland

Hvis du vil vide mere om danskere i Irland, er det bedste sted at begynde hjemmesiden for Danes Abroad Business Group Online, DABGO.

DABGO er et forretningsnetværk, som med jævne mellemrum (hver første onsdag i måneden) arrangerer arrangementer og møder for danskere i udlandet. DABGO findes i flere lande, herunder i Irland. DABGOs hjemmeside.

Endvidere findes der også en facebookgruppe under navnet 'Danskere I Irland'. Danskere i Irland er en gruppe for det stigende antal danskere, der tager til Irland/Dublin for at studere og arbejde. Gruppen er til for at lave et dansk netværk i Irland, som skal gøre det nemmere at flytte til Irland og møde andre danskere i Irland.

Find gruppen her: Danskere I Irland


Nordic News

Hver måned udkommer nyhedsbrevet Nordic News med korte informationer omkring nordiske arrangementer i Irland, som enten er sponsoreret af en af de nordiske ambassader (Norge, Finland og Danmark), eller som på anden vis har relevans for nordmænd, finner og danskere bosat i Irland.

Er du interesseret i at modtage nyhedsbrevet kan du sende en mail til den norske ambassade for at blive skrevet op.

E-mailadressen til den norske ambassade kan du finde her: [email protected]


Irish Scandinavian Club

Irish Scandinavian Club blev etableret for over 60 år siden. Foreningen er en non-profit forening, hvis formål er at danne et netværk og mødested for skandinaviere og irere imellem. Foreningen har en hjemmeside, som dog ikke er så aktiv.

Den kan findes her: Irish Scandinavian Club.